2014. április 21., hétfő

Ősapám beájulna


Mikor az ősi konkvisztádorok meghódították e földet, nem gondolták, hogy utódjaik majd a devizahitellel fognak megküzdeni a területeiket védő más népek helyett.

Miközben Álmos vezér megkötötte a vérszerződést társaival, álmaiban sem gondolta, hogy a későbbi vezetők elhitetik, hogy rezsicsökkentés lesz, miközben nem történik semmi, a nép pedig tovább szenved. Pedig Álmosnak volt néhány igencsak érdekes álma.

Ő és hat társa még szerették népüket, míg a mostani vezetők dezoxiribonukleinsava – úgy tűnik – nem raktározta el a törődés génjét. Bár lehet, hogy csak jól titkolják.

Manapság még a pénztárgépnek is online kell lennie, hogy a NAV elkerülje a csalást. Nem mintha így nem lehetne kijátszani. Tán még a Jetinek is sikerülne, pedig ki tudja, mennyi esze van szegények.

Úgy tűnik, mostani vezetőink egyre több, a fentiekhez hasonló dolgot tesznek, ahelyett, hogy elmennének lepkevadásznak, vagy medvecsapdát állítanának egy kerek erdő közepén. Azt lájkolnám.


2014. február 25.




Az alábbi 10 szót használtam:devizahitel, online, pénztárgép, medvecsapda, jeti, lájk, dezoxiribonukleinsav, konkvisztádor, lepkevadász, rezsicsökkentés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése